9 av 10 elever hos Realfagsportalen går opp i karakter

Se hva andre sier om oss

Se hva andre sier om oss

Etter at min sønn begynte å jobbe med Realfagsportalen fikk han raskt motivasjonen tilbake for matematikken. Plutselig fremstod matten som mer forståelig og overkommelig, mye takket være strukturert jobbing med faget over tid. Ikke bare har sønnen vår fått tilbake motivasjonen for matten, men han har gått opp fra karakteren 3 til 5 i løpet av et halvt år!
Jorunn (mor)
Jeg startet med Realfagsportalen når jeg begynte i VG1. Jeg syntes realfag virket gøy, men foreldrene mine hadde ikke veldig mye erfaring med realfag. Derfor passet det perfekt å få hjelp til disse fagene. Nå har jeg brukt Realfagsportalen i nesten 3 år, og jeg presterer bra i alle realfagene jeg har! Anbefaler på det sterkeste å bruke Realfagsportalen.
Tia (18 år)
Jeg er så fornøyd med Realfagsportalen og har merket kjempestor forskjell siden jeg startet å bruke det! Både forståelsen og mestringsfølelsen min har blitt veldig mye høyere og jeg anbefaler det på det sterkeste. Spesielt har bruken av animasjoner hjulpet meg med å se noen temaer i matematikken på en ny måte som jeg definitivt skal ta med meg videre.
Anna (18 år)
Realfagsportalen har veldig interessante og lærerike videoer. Man lærer veldig mye på kort tid, i motsetning til timene på skolen. Veldig fornøyd!
Christian (18 år)
Vi er veldig fornøyde med hjelpen vår datter har fått. Videoene forklarer pensum på en enkel og god måte.
Helen (mor)
Jeg hadde bare positive opplevelser. Uten Realfagsportalen ville jeg ikke fått karakteren jeg gjorde.
Johan (18 år)
Jeg har vært veldig fornøyd med Realfagsportalen. Dette har vært et opplegg som har fungert veldig bra for meg som alpinist som er mye borte fra skolen. Jeg har kunnet jobbet med fagene mine på tidspunkt som passet med trening og skole. Takk for et supert opplegg!
Elias (19 år)

Realfagsportalen har et veldig godt opplegg. Jeg er ekstremt fornøyd med opplegget og den grundige gjennomgangen av lærestoffet. I tillegg kan jeg jobbe når det passer for meg. For meg som toppidrettsutøver er dette sentralt ettersom jeg har en variabel ukeplan. Jeg vil sterkt anbefale Realfagsportalen til alle og enhver som ønsker å ta det lille (eller store) steget på skolen.


Marius (19 år)
Realfagsportalen klarte det kunststykket ingen andre før har klart; at sønnen min gikk til sengs med et smil før en matteprøve og følte at han faktisk hadde sjans til å besvare oppgavene som kunne komme. Kursene er pedagogisk kjempesterke, og jeg opplevde at sønnen min ble løftet til et helt nytt nivå og fikk nytt mot i mattefaget. Tenk om bare alle lærerne kunne vært sånn.
Gro (mor)

Jeg har ofte syntes at nivået på eksamensoppgaver har vært mye høyere enn nivået på oppgaver som vi har gjort i undervisningen på skolen. 
Realfagsportalen har hjulpet meg ved å gå gjennom tidligere eksamensoppgaver slik at jeg har blitt mye bedre forberedt til eksamener og tentamener enn
jeg har vært tidligere. Jeg har også fått bedre forståelse av hvordan ulike ting henger sammen i matten, slik at jeg nå klarer å løse mer komplekse oppgaver. Anbefales derfor på det sterkeste!

Christopher (18 år)

Jeg er veldig fornøyd med hvor mye Realfagsportalen har hjulpet meg. Animasjonene har hjulpet meg til å se sammenhenger og relatere matten direkte opp mot det virkelige liv. Dette økte min forståelse for faget og jeg har merket stor fremgang. Programmeringsmalene var også til stor hjelp og et verktøy som gjorde det veldig mye lettere. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Realfagsportalen.


Mathias (18 år)

Før jeg begynte med Realfagsportalen slet jeg med å finne motivasjonen til å gjøre matte på fritiden. Etter at jeg begynte med Realfagsportalen har jeg fått god hjelp gjennom hele året som førte til at jeg gikk opp en karakter i matten. Videoene er engasjerende og lærer meg gode metoder som jeg får god bruk for senere. Som et resultat av å bruke Realfagsportalen henger jeg mye bedre med på skolen, som gjør at jeg slipper skippertak rett før prøver.


Frida (17 år)