Realfagsportalen tilbyr videokurs i realfag på videregående nivå

Vi har gjennomført flere tusen undervisningstimer 
Nå kan du få alt på video – bare billigere

Write your awesome label here.
Forelesere er erfarne mentorer med over 100 tidligere elever
Animasjoner og lærerike visualiseringer som forenkler matte-faget
Se videoer når du selv ønsker – jobb i ditt eget tempo

Slik funker Realfagsportalen

1

Få tilgang

Kjøp tilgang til fagene du ønsker å bli bedre i.
2

Se videoene

Velg temaene du sliter mest med og se videoene.
3

Quiz

Ta en quiz for å se om du har forstått temaet.
4

Mestringsfølelse

Følg med på progresjons-baren og føl på mestring!

Men, er det ikke vanskelig å lære med video?

Nei, absolutt ikke. Videoene benytter seg av bedre visuelle fremstillinger enn det som er praktisk mulig med én-til-én undervisning.

Sitter du likevel igjen med noen spørsmål etter å ha sett en video, kan du alltid stille spørsmål til våre lærere gjennom chat.
Realfagsportalen har veldig interessante og lærerike videoer. Man lærer veldig mye på kort tid, i motsetning til timene på skolen.

Christian (18 år)

Jeg har vært veldig fornøyd med Realfagsportalen. Dette har vært et opplegg som har fungert veldig bra for meg som alpinist som er mye borte fra skolen.

Elias (19 år)

"Etter at min sønn begynte å jobbe med Realfagsportalen fikk han raskt motivasjonen tilbake for matematikken. ... har gått opp fra karakteren 3 til 5 i løpet av et halvt år!"
Jorunn (mor) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kontinuerlig mestring og progresjon

  • Trigger motivasjon

    Indre motivasjon til å jobbe jevnt med faget er et premiss for å lykkes - uavhengig om du får personlig oppfølging eller ikke.

    Vi har utviklet løsninger som trigger den indre motivasjonen gjennom kontinuerlig mestringsfølelse og progresjon.

    Med våre videoer får du mest mulig ut av tiden din. Du lærer mer på 10 minutter med videoene våre enn man ville gjort på 2 timer ved å lese boken og regne oppgaver på egenhånd.

Hva elevene og foreldrene sier

Etter at min sønn begynte å jobbe med Realfagsportalen fikk han raskt motivasjonen tilbake for matematikken. Plutselig fremstod matten som mer forståelig og overkommelig, mye takket være strukturert jobbing med faget over tid. Ikke bare har sønnen vår fått tilbake motivasjonen for matten, men han har gått opp fra karakteren 3 til 5 i løpet av et halvt år!
Jorunn (mor)
Jeg startet med Realfagsportalen når jeg begynte i VG1. Jeg syntes realfag virket gøy, men foreldrene mine hadde ikke veldig mye erfaring med realfag. Derfor passet det perfekt å få hjelp til disse fagene. Nå har jeg brukt Realfagsportalen i nesten 3 år, og jeg presterer bra i alle realfagene jeg har! Anbefaler på det sterkeste å bruke Realfagsportalen.
Tia (18 år)
Jeg er så fornøyd med Realfagsportalen og har merket kjempestor forskjell siden jeg startet å bruke det! Både forståelsen og mestringsfølelsen min har blitt veldig mye høyere og jeg anbefaler det på det sterkeste. Spesielt har bruken av animasjoner hjulpet meg med å se noen temaer i matematikken på en ny måte som jeg definitivt skal ta med meg videre.
Anna (18 år)
Realfagsportalen har veldig interessante og lærerike videoer. Man lærer veldig mye på kort tid, i motsetning til timene på skolen. Veldig fornøyd!
Christian (18 år)
Vi er veldig fornøyde med hjelpen vår datter har fått. Videoene forklarer pensum på en enkel og god måte.
Helen (mor)
Jeg hadde bare positive opplevelser. Uten Realfagsportalen ville jeg ikke fått karakteren jeg gjorde.
Johan (18 år)
Jeg har vært veldig fornøyd med Realfagsportalen. Dette har vært et opplegg som har fungert veldig bra for meg som alpinist som er mye borte fra skolen. Jeg har kunnet jobbet med fagene mine på tidspunkt som passet med trening og skole. Takk for et supert opplegg!
Elias (19 år)

Realfagsportalen har et veldig godt opplegg. Jeg er ekstremt fornøyd med opplegget og den grundige gjennomgangen av lærestoffet. I tillegg kan jeg jobbe når det passer for meg. For meg som toppidrettsutøver er dette sentralt ettersom jeg har en variabel ukeplan. Jeg vil sterkt anbefale Realfagsportalen til alle og enhver som ønsker å ta det lille (eller store) steget på skolen.


Marius (19 år)
Realfagsportalen klarte det kunststykket ingen andre før har klart; at sønnen min gikk til sengs med et smil før en matteprøve og følte at han faktisk hadde sjans til å besvare oppgavene som kunne komme. Kursene er pedagogisk kjempesterke, og jeg opplevde at sønnen min ble løftet til et helt nytt nivå og fikk nytt mot i mattefaget. Tenk om bare alle lærerne kunne vært sånn.
Gro (mor)

Jeg har ofte syntes at nivået på eksamensoppgaver har vært mye høyere enn nivået på oppgaver som vi har gjort i undervisningen på skolen. 
Realfagsportalen har hjulpet meg ved å gå gjennom tidligere eksamensoppgaver slik at jeg har blitt mye bedre forberedt til eksamener og tentamener enn
jeg har vært tidligere. Jeg har også fått bedre forståelse av hvordan ulike ting henger sammen i matten, slik at jeg nå klarer å løse mer komplekse oppgaver. Anbefales derfor på det sterkeste!

Christopher (18 år)

Jeg er veldig fornøyd med hvor mye Realfagsportalen har hjulpet meg. Animasjonene har hjulpet meg til å se sammenhenger og relatere matten direkte opp mot det virkelige liv. Dette økte min forståelse for faget og jeg har merket stor fremgang. Programmeringsmalene var også til stor hjelp og et verktøy som gjorde det veldig mye lettere. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Realfagsportalen.


Mathias (18 år)

Før jeg begynte med Realfagsportalen slet jeg med å finne motivasjonen til å gjøre matte på fritiden. Etter at jeg begynte med Realfagsportalen har jeg fått god hjelp gjennom hele året som førte til at jeg gikk opp en karakter i matten. Videoene er engasjerende og lærer meg gode metoder som jeg får god bruk for senere. Som et resultat av å bruke Realfagsportalen henger jeg mye bedre med på skolen, som gjør at jeg slipper skippertak rett før prøver.


Frida (17 år)

Våre fag

På tide å gjøre noe med mattekarakteren?

Velg kurset som passer deg best 
- start forbedringen av mattekarakteren din innen få minutter

Om Realfagsportalen

Vi har jobbet som privatlærere siden 2016. Siden den gang har vi hjulpet over 100 elever med å oppnå toppkarakterer i realfag. Med flere års erfaring og ukentlig samarbeid med elever har vi identifisert de vanligste utfordringene blant de som sliter i matematikk og vet hva som skal til for å gi et solid løft.

Vår visjon

Vår visjon er å forme hvordan elever lærer gjennom å tilby effektive og lærerike kurs i realfag for videregående skole. Vårt mål er at du skal føle deg trygg på pensum, oppleve glede og mestring i realfag. Kanskje du til og med kan glede deg til neste prøve?

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det?

Det koster 990 kr for ett kurs. Da har du tilgang til kurset for alltid.

Kan man kjøpe kurs i gave til andre?

Det er mulig å kjøpe kurs i gave til andre. Når du skal kjøpe et kurs, for eksempel matematikk 1T, kan du trykke på "kjøp som gave". Da blir du sendt til checkoutløsningen vår hvor du kan fylle inn mobilnummeret til den du vil kjøpe kurset i gave til.

Dekkes alt pensum?

Ja, kursene våre dekker absolutt alt av pensum - og litt til. Vi sørger ikke bare for at pensum er dekket, men at du får den forståelsen og innsikten du trenger for å kunne prestere topp på eksamen. Derfor har vi også et stort fokus på eksamensrelevante oppgaver.

Er kurset eksamensrelevant?

Kurset vårt er absolutt eksamensrelevant. Ikke bare dekker vi alt nødvendig pensum, men i både oppgavevideoer og quizoppgaver gjennomgås det eksamensoppgaver på alle nivåer.

Kan man få hjelp hvis det er noe man ikke forstår etter å ha sett videoer?

Dersom det er noe du lurer på, enten det er pensum eller en oppgave, kan du få hjelp av våre lærere gjennom chat. Det er selvfølgelig helt gratis.

Kan man ta kursene som privatist?

Man kan absolutt ta kursene som privatist. Kurset gjør deg eksamensklar på en brøkdel av tiden du ville ha brukt ellers, og du vil stille mye bedre rustet til å oppnå en toppkarakter.
Er du klar for å ta det neste steget?

Forbedre din mattekarakter i dag